Adana 1 Şubesi

EĞİTİM-BİR-SEN ADANA ŞUBESİ’NDEN İLÇELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer geride kalan 12 aylık süreçte Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin yeni üye kazanımları noktasında 81 ildeki tüm şubeler içerisinde Türkiye birincisi olması nedeniyle Şube Başkan Yardımcılarıyla ilçe başkanları ve yönetimlerini ziyaret ederek onlara başarılarından dolayı teşekkür etti.

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinden başladığı ziyaretlerinde Saimbeyli, Feke, Aladağ, İmamoğlu, Kozan, Ceyhan, Yumurtalık, Karataş, Karaisalı, Pozantı, Büyükşehir (İl MEM), Sarıçam, Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçelerini tek tek ziyaret eden Mehmet Sezer; bu başarının sırrının birlik ve beraberliğin bir neticesi olduğuna vurgu yaparak; "Bizler bir duvarın tuğlaları gibiyiz. Birbirimize sıkı sıkıya bağlanmış bir şekilde sendikal mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizler sendikacılığı bir dava olarak görüyoruz. Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın her kim olursa olsun haksızlığa uğrayanın yanında, haksızlık yapanın da karşısında durma ilkesini sürdürüyoruz. İşte bu nedenle de Eğitim-Bir-Sen genel Merkezimiz Türkiye’de Genel Yetkili Sendika iken bizler de Adana’da yetkiyi yaklaşık 10 yıldır sürdürüyoruz. Bu başarı asla tesadüf değil. Bu, üyelerimizden tutun da divanımızın, iş yeri temsilcilerimizin, ilçe yönetimlerimizin, ilçe başkanlarımızın ve şube yönetimimizin asla pes etmeden, bugün dünden daha iyi işler yaparak, hedeflerine ulaşma gayretinden kaynaklanmaktadır. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Sezer açıklamalarını şöyle tamamladı; "Geçtiğimiz yılın nisan ayında sendikamıza yeni üye kazandırmak noktasında Türkiye birincisi olmuştuk. O tarihten bu yana geride kalan tüm aylarda zirvede yer aldık. Hatta 2023 yılı Ekim ayında 771 yeni üye ile kırılması güç bir rekora imza attık. Son olarak 2024 yılı mart ayını da Türkiye birinci olarak tamamlayınca bir yıldır Eğitim-Bir-Sen Adana Şubemizi şampiyonluğa taşıyan ekibimize teşekkür etmek istedim. İlçelerimizin koordinatörleri olan Başkan Yardımcılarım ile birlikte ilçe başkanlarımız ve yönetimlerini ziyaret ettik. İnanıyorum ki bu teşkilat çok daha büyük başarılara imza atacaktır."


İlçe Teşekkür Ziyaretleri