Adana 1 Şubesi

12. Geleneksel Yetim giydirme Şenliği Başladı

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubemizin bir Ramazan klasiği haline getirdiği, Ramazan ayı dayanışma ve yardımlaşma programları çerçevesinde mübarek Ramazan Bayramı öncesinde yetim çocuklarımızı sevindirmek ve bayram neşelerine ortak olmak için düzenlediğimiz Geleneksel 12. Yetim Giydirme Şenliği için başvurular alınmaya başlandı.

Ekinliğimizde gönüllü üyelerimizin bağışlarıyla yetim çocuklarımıza anlaşacağımız bir firmadan uygun fiyatlarla bayramlık elbise ve kıyafet alacağız. 

Bayramlık yardımı ile yetim bir çocuğun yüznü güldürmek isteyen hayırseverlerimiz 03 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar bir çocuğun giydirilme bedeli olan 1000 TL’yi sendikamıza ulaştırmaları gerekmektedir. Üyelerimiz kendi adlarına olduğu gibi aileleri adına da bağış yaparak dilediği sayıda yetim çocuğumuzun bayramlık ihtiyacını karşılayabilir. 

Bağışlarının toplanmasının ardından yetim giydirme bedeli 05 Nisan 2024 Cuma günü yetim çocuklarımızın annelerine teslim edilecektir.

Ayrıntılı bilgiye sendikamızın 0322 344 3838 ve 0507 265 81 57 numaralı telefonlarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Yapacağınız hayırların şimdiden kabul edilmesini, bir yetimin ve ailesinin yüzünde oluşturacağınız tebessümün size ve ailenize hem dünyada hem ahirette esenlik kaynağı olmasını diliyoruz.