Adana 1 Şubesi

YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden açıklamaya devam ediyor.

4 yıllık görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından erişime açıldı.

İMEB yönetici atama sonuçları, 4 yıllık görev süresi dolan ve görevlendirme sürecini merak eden eğitimciler tarafından araştırılmaya başlandı.

İşte sonuçlar;

Müdür için tıklayınız.

Müdür Yardımcısı İçin Tıklayınız.

 

Not: 2019 yılı eğitim kurumlarına ilk defa yöneticiliğe görevlendirilenlerin isim listesini ADABİS Personel Modülü->Sonuçlar- ekranından öğrenilebilir. Görevlendirme sonucunu öğrenmek isteyen adayların ADABİS´e T.C. Kimlik numarası ve kişisel ADABİS şifresi ile girmesi gerekmektedir. Kişisel ADABİS şifresini bilmeyen personel yeni şifresini kadrosunun bulunduğu okul/kurum müdürlüğünden alacaktır.

 

Not: Görevlendirmelerini iptal ettirmek isteyenlerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Atama Bürosuna 23/09/2019 tarih ve mesai bitimine kadar dilekçelerini getirmeleri gerekmektedir.