Adana 1 Şubesi

Mehmet Sezer Güven Tazeledi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Sezer yeniden başkan seçildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde gerçekleşen genel kurul coşkuyla geçti.

 

 

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi 6.Olağan Genel Kurulu'na Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendika başkanları ile Eğitim-Bir-Sen yönetici, delege ve üyeleri katıldı.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer genel kurulda yaptığı konuşmada Eğitim-Bir-Sen’in yalnızca hak ve emek mücadelesi veren bir sendika olmadığını aynı zamanda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak milletin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptığını vurguladı.

Kadim medeniyetimizin savunucusu olarak Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in attığı her adımda dava şuuruyla hareket ettiğini söyleyen Başkan Sezer, konuşmasında 8 Yıllık İl başkanlığı döneminde gerçekleştirdikleri kazanımlara da vurgu yaptı.

 

 

Başkan Mehmet Sezer’in ardından Divan Başkanı olarak seçilen Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum ve Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru da seçimler öncesinde birer konuşma yaptı.

 

 

 

4 yıllık faaliyet Raporunun ve Denetleme Kurulu Raporunun okunması ardından yapılan dilek ve temenniler konuşmalarının sonrasında seçimlere geçildi.

Mehmet Sezer tek aday olarak girdiği seçimlerde geçerli oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Mehmet Sezer (Başkan), Mustafa Sarıgeçili (Başkan Vekili), Süleyman Samsa (Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı), Turgut Karasar(Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı), Kemal Kara (Basınve iletişimden sorumlu başkan yardımcısı), Hüseyin Dalak (Mevzuat ve toplu sözleşmeden sorumlu başkan yardımcısı), Ferhat Duran (Eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı).

 

 

 


6. Genel KURUL