Adana 1 Şubesi

Geleneksel 5.Kardelen Kupası Dayanışma Ve Kaynaşma Futbol Turnuvası Katılım Kuralları

1.     Takımlar 6 as 6 yedek olmak üzere 12 oyuncudan oluşur. Turnuvaya kadrolu ve ücretli tüm eğitim çalışanları katılabilecektir. Ancak takımların 10 oyuncusu sendika üyemiz olmak zorundadır. Kalan 2 oyuncu diğer sendikalara mensup veya sendikasız eğitim çalışanı olabilir.

2.     Yüreğir, Sarıçam, Çukurova, Seyhan ilçelerimizden kurumu adına tek başına takım oluşturamayan kurumlar; bu 4 ilçe sınırlarından olmak kaydıyla ilçe farkı gözetmeksizin en fazla 3 kurum personelinin katılımı ile bir takım oluşturabilirler. Diğer ilçelerden katılacak takımların kadro oluşumunda kurum sınırlaması gözetilmeyecektir.

3.     Her takım oyuncusu turnuva süresince sadece bir turnuvada oynayabilir, bir başka sendika turnuvasında yer alamaz.

4.     Son başvuru tarihinden sonra takım listelerinde değişiklik yapılamayacaktır.

5.     Turnuvaya katılanlar başvuru formu, kimlik fotokopileri ile sağlık problemi olmadığına dair sağlık raporu sunmak zorundadır. Sağlık raporu getirmeyenler ile ilgili sorumluluk sendikamıza ait değildir.

6.     Takımlar başvuru formlarını doldurarak Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanlığına 24/04/2013 Çarşamba günü saat:17.00’e kadar elden, e-mail ya da faks yolu ile ulaştıracaklardır.(e-mail:adana1@egitimbirsen.org.tr ; fax:0322 344 38 38)Eksik evrak ile başvuru kabul edilmeyecektir.

7.     Fikstür çekimi 25/04/2013 Perşembe günü saat 17:00’de sendika binamızda yapılacaktır. Fikstür çekimine takım sorumluları katılmalıdırlar. 27/04/2013 Cumartesi günü turnuvamız başlayacaktır.

8.     Maç içerisinde oyuncu değişikliği sayısı 6’dır. Oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna giremez.

9.     Maçların süresi: 2x25 dakikadır. Play-off aşamasında uzatma yoktur. Direkt olarak penaltılara geçilecektir. 5’er seri penaltı uygulaması yapılacaktır. Grup maçları: tek devreli lig usulü oynanacaktır. Grup maçlarından sonra eleme usulü ile turnuva devam edecektir.

10.  Turnuvada TFF kuralları geçerlidir.(Ofsayt kuralı uygulanmayacaktır. Kalecilerin ayak degajı ile topu oyun alanına sokması yasaktır, baraj mesafesi 5 hakem adımıdır.)

11.  Kırmızı kart ile oyun dışı kalan oyuncu bir sonraki maçta yer alamayacak, disiplin suçu işleyen oyuncu veya takımlar hakkında karar turnuva tertip komitesi tarafından verilecektir.

12.   Kalecilerin oyun başladıktan sonra saha içinden herhangi bir oyuncu ile değişiklik yapma hakkı sadece 1 kezdir.

13.  Takımlar sendikanın vereceği yelekler ile oyuna çıkmak zorundadır. Harici forma, yelek vb. şeyler giyilmeyecektir.

14.  Takımlar maç başlama saatinden 30 dakika önce sahada hazır bulunacaklardır. Maçın başlama saatinden 10 dakika sonra sahaya çıkmayan takım hükmen yenik sayılmış olacaktır.

15.  Takımlar fikstürde belirtilen gün ve saate uymak zorundadırlar. Değişiklik yapılmayacaktır.

16.  Turnuva 1.si , 2.si , ve 3. sü takımlar, ayrıca turnuva gol kralı ile en centilmen sporcu ödüllendirilecektir.

17.  Turnuva süresince tertip komitesinin alacağı her türlü karara tüm takımlar uymak zorundadır. İtirazlar müsabaka bitimine müteakip 2 saat içerisinde yazılı olarak tertip komitesine ulaştırılmak zorundadır. Süre bitiminde başvuruda bulunmayanlar hak iddia edemeyecektir.

18.  Turnuva ile detaylı bilgi almak için tertip komitesi üyeleri ile irtibata geçiniz. Turnuva ile ilgili değişiklik bilgilendirme vb http://adana1.egitimbirsen.org.tr’de yayınlanacaktır.

19.  Turnuva devam ederken gruptan çıkma şansını yitiren takımlar kalan müsabakalara katılmak zorundadırlar.

20.  Kadrolarında Ücretli eğitim çalışanı bulunan takımların sporcuları görev yeri belgesi ile birlikte nüfus cüzdanlarını ibraz etmek zorundadırlar.

 

NOT: MAÇ ÖNCESİ SPORCULAR NÜFUS CÜZDANLARINI İBRAZ EDECEKTİR. NÜFUS CÜZDANI BULUNMAYAN SPORCU MÜSABAKAYA ALINMAYACAKTIR.                                                   

 

Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız.