Adana 1 Şubesi

YENİ MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARINA İLETİŞİM BECERİSİ KONFERANSI

  Üyelerine yönelik düzenlediği organizasyonlarla eğitim ve sendikacılıkta adeta çığır açan Eğitim-Bir- Sen Adana Şubesi sendikal mücadele ve yöneticilerde iletişim becerisi konusunda yine önemli bir etkinliğe imza attı. Geçtiğimiz Cuma akşamı Çukurova ilçesinde bulunan Ramazanoğlu Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Yöneticilerde İletişim Becerisi ve Sendikal Mücadelemiz” konulu konferans okul müdürleri ve müdür yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

  Konferansa sendika ve çalışma hayatı uzmanı Tarkan Zengin konuşmacı olarak katıldı. Konferansın açılış konuşmasını Memur-Sen ve Eğitim-Bir- Sen İl Başkanı Mehmet Sezer yaptı. Sezer, okul müdürleri ve müdür yardımcılarına toplu sözleşme sürecini ve kazanımları anlatarak eğitimcilere daha aktif ve faydalı çalışmalar yapabilmesiyle ilgili bilgiler verdi.

  Sendikal mücadelenin tarihi ve bugünü konusunda da aydınlatıcı bilgiler veren Başkan Mehmet Sezer’in konuşmasının ardından program Tarkan Zengin’in sunumu ile devam etti.

  İletişimin öneminden bahseden Zengin konuşmasında, iletişimin gücü ve nasıl daha iyi iletişim kurulabileceğiyle ilgili bilgiler verdi. Program, Başkan Mehmet Sezer’in Tarkan Zengin’e çerçeveli olarak hattat yazılı resim hediye etmesiyle sona erdi.


Yöneticilerde İletişim Becerisi ve Sendikal Mücadelemiz